Начало > Изложба > Съдържание
Кратко представяне на знанията за LED CCL
May 28, 2018

Наред с електронните продукти към леката, тънка, малка, многофункционална, многофункционална плътност на компонентите на печатните платки и нарастващата интеграция, консумацията на електроенергия е все по-голяма, изискванията за разсейване на субстрата на ПХБ стават все по-спешни, ако излъчващ субстрат не е добър, ще доведе до прегряване на компонентите на печатна платка, така че надеждността на спада. В този контекст, раждането на висококачествен метален субстрат за разсейване на топлина.

 

Алуминиевият основен меден слой, покрит с мед, е най-широко използваният ПХБ метален субстрат, продуктът е през 1969 г. от японското национално изобретение на Sanyo, през 1974 г. започва да се използва в хибридната интегрална схема на серийния усилвател STK. В началото на 80-те години метална база медна облицована плоча в Китай се използва главно във военните продукти, PCB материал метал субстрат е напълно зависима от вноса, цената е скъпо. В края на 80-те години, заедно с разширяването на алуминиевата основа с медно покритие в автомобили, мотоциклетни електронни продукти в широк спектър на използване и дозировка, за насърчаване на развитието на метални субстрати в Китай за изследване на ПХБ и производствени технологии и широкото му приложение в електроника, телекомуникации, електроенергия и други области.

Представители на чуждестранни производители на метални субстрати са Япон, японският електротехник Sumitomo Panasonic, DENKA HITY PLATE, САЩ компания Beggs. Япония Сумитомо метал ПХБ субстрат има три серии (т.е. алуминиева основа мед плакирани ламинат, мед облицована стомана желязо, мед обвити ламинат). Алуминиеви ламарини с медно покритие от мед, платирана от мед стомана, пластмасови ламинирани стоки са ALC-1401 и ALC-1370, ALC-5950 и ALC-3370 и ALC-2420. Един от най-ранните производители са разработени метални база мед облицовани ламинат производство е държавна собственост 704-та фабрика, в края на 90-те има много единици също са разработването и производството на алуминиева основа медни пластове ламинат. Фабриката за метален субстрат 704 има три серии, а именно алуминиева ламарина, покрита с мед, покрита с мед ламинат, ламарина, облицована с мед от желязо. Фабричната алуминиева фабрика за ламинирани пластмасови покрития 704, в съответствие с нейната характерна разлика, е разделена на общ тип и висока разсейване на топлина и високочестотна схема, използваща три модела. Според оценки, глобалната стойност на PCB на базата на метал от около $ 2000000000 през 1991 г., японската метална базирана стойност на PCB за 2500000000 йени, през 1996 г. за 6000000000 йени за 20

 

钻孔机(Drilling Machine).png