Начало > Изложба > Съдържание
Трябва да обърнете внимание на производството на алуминиева печатна платка
May 30, 2018

Алуминиеви печатни платки Производството на печатни платки трябва да обърне внимание на много места, по-долу от 5 точки, за да кажете .

компенсация на ширината на инженерния дизайн: тъй като дебелината на медта, ширината на линията, за да се направят някои компенсации, или след толеранса на чертане на линия, клиентът не е получен, стойността на компенсацията на ширината на линията до натрупването на опит.

2 , печатане спойка еднообразие: тъй като графиките след офорт линия мед дебел ултра конвенционални, печат спойка е трудно, прескочите, твърде дебели, твърде тънки клиенти не са приемливи. Как да отпечатате слой зелено е една от трудностите.

3 , след ецване, ецващата линия трябва да отговаря на изискванията на чертежите на клиента. Медта не е разрешена, но ножове, ножици остъргване нож, надраскване на изолационен слой, тест издържат на напрежение, течове, причинени от искри.

4 , механична обработка: алуминиева плоча пробиване може да бъде, но след пробиване не е позволено всички бръмча в дупките, това ще повлияе на диелектричното напрежение издържат тест. Маршрутът и външният вид са много трудни. И пробиване, трябва да използвате напреднали плесен, мухъл вземане е умение, той също е една от трудностите на алуминиева ПХБ. След оформяне на формата на ръба, много чист, без никакви издутини. Обикновено се използват пробиване, пробиване на дупки от повърхността на линията, но необходима форма от алуминиевата повърхност, пресичане на силата на печата на платката, както и уменията. Пробиването, степента на изкривяване на борда трябва да бъде по-малко от 0.5%.

5 , целият производствен процес не трябва да надраска повърхността: алуминиевата основа не може да се докосне, или някои химикали ще предизвикат промяна на цвета на повърхността, черно, това е абсолютно неприемливо, алуминиевата повърхност, някои от клиентите не са получили, и е една от трудностите, които ПХБ не може да бъде наранена в целия процес.

显影机(Developing Machine).png