Начало > Изложба > Съдържание
ползите от използването на алуминиева базова платка
Jun 05, 2018

Алуминиевият субстрат е субстрат за изолация, широко използван в електронната индустрия, той се използва широко, защото това, което е? Всъщност е много просто, защото прилагането на алуминиев субстрат може да донесе ползи, тогава какви са ползите? Следните малки серии с поглед към него.

1 , малка част от продукта, намалена производителност на продуктите с висока степен на качество и качество.

1, намаляване на силата на звука, намаляване на разходите за продукта. Подобряване на качеството и надеждността на електронното оборудване.

2, има по-добри механични и електрически свойства, комбинацията от електронни единици, прави цялото чрез монтажа на платката в резервна част, лесно се заменя и поддържа за цял продукт.

3, Той може да реализира електрическа връзка между различните компоненти в електрическата верига, окабеляване вместо сложни. Намаляване на натоварването на кабелите по традиционния начин, опростяване на монтажа на електронен продукт, заваряване и отстраняване на грешки.

4 , 具有 良好 的 一致性. 这 可以 采用 标准化 设计. 有 利容 焊接 机械化. 提高 了 生产率.

4, има добра консистенция. Приема стандартен дизайн благоприятства за механизирано заваряване. Подобрена производителност.